Sorwe (Digital Employee Experience Platform) ile iş birliğimizin 5. yılı…

1454 0

Şubat 2017’de Dorabase’in Twitter hesabından paylaştığımız alttaki haber ile Sorwe‘nin Beta sürümüne startup desteğimiz çerçevesinde katkı sağlamaya başladığımızı duyurmuştuk. 2019 yılı itibariyle küresel açılımına başlayan ve bugün onlarca ülkede binlerce şirkete ve yüzbinlerce çalışan profesyonele İK konusunda faydalar sağlayan Sorwe ile bugün iş birliğimizin 5. yılındayız ve Sorwe’nin ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmak için ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz.

5 yıl önce, başta Sorwe’nin kurucusu Emrah Ertürk olmak üzere tüm ekibe inanmıştık ve amaçlarına ulaşacaklarından emindik. Bugün geldikleri noktada, Türkiye’de kurulduktan sonra yurt dışı açılımlarını hızlandırmış, VC yatırımı almış bir teknoloji şirketi olarak ekosistemde yerlerini almış olmaları bizim için büyük bir gurur kaynağıdır.

Bugün Emrah Ertürk’e “Yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce Cloud şirketi içerisinde Dorabase’i tercih etmenizin temel nedeni nedir?” diye sorduğumuzda aldığımız cevap, başta Solution Architect’lerimiz olmak üzere, tüm Dorabase ekibini fazlasıyla motive ediyor: “Dorabase ile yan yana çalışabiliyor olmamız, destek taleplerimizde bir telefon mesafesinde olmanız, sözünüzün eri olmanız, dürüst olmanız bizim tercihimizdeki temel neden.”

Dorabase ekibi olarak Sorwe’yi küresel genişleme yolculuğunda güçlendirmeye devam edecek olmanın heyecanını taşıyor, Sorwe’ye devam eden iş birliğimiz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.