Dorabase Türkiye teknoloji buluşmalarında

2486 0

Dorabase’in de sponsoru olduğu Türkiye Teknoloji Buluşmaları, bu yıl 2. kez takipçileri ile buluşuyor.

EticaretSEM’in organize ettiği Türkiye Teknoloji Buluşmaları e-ticaret, finans, teknoloji gibi birçok sektörden konuşmacı ve yüzlerce izleyicinin katılımı ile gerçekleşecek. Dorabase, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da KOBİ ve Girişimcilere işlerini dijitale taşımalarının sağlayacağı faydaları anlatmak, e-ticaret girişimcilerinin işine gelecek ipuçları vermek için etkinlikte yerini alacak.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın ikinci sezonu 29 Eylül 2016’da Bursa’da, Hilton Oteli’nde gerçekleşecek etkinlik ile başlayacak. Dorabase girişimcilerin işine gelecek Cloud ve CDN hizmetleri hakkında detaylı bilgiyi vermek ve girişimcilerin sorularını cevaplamak için enerjik ekibi ile sezon boyu Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda girişimciler ile bir araya gelecek.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde, ses getiren etkinlikler, e-ticaret, medya ve iletişim, dijital ajans, online oyun, bilgi teknolojileri, finans ve turizm gibi birçok sektörde elde ettiği bilgi birikimi ve özel sektörel çözümleri ile girişimciler için altın değerinde fırsatlar sunacak olan Dorabase, birlikte bir çay içmek için girişimcileri standına bekliyor.