Yeni nesil pos sistemi Jetbox’a Dorabase desteği

2279 0

Türkiye ekonomisinde, her gün büyüyen yiyecek- içecek sektöründeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin (restoran, cafe) iş süreçlerini daha karlı ve verimli yönetebilmesini desteklemek amacıyla yola çıkan JETBOX mobil uygulaması Dorabase ‘in Girişim ve StartUp desteği ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Sunmuş olduğu özellikler ve kullanım kolaylığı ile geleneksel pos cihazlarından farklılaşan JETBOX sistemi kullanıcılarına ileri teknoloji deneyimi yansıtmaktadır.

JETBOX ile işletmenizde adisyon, mutfak yönetimi, kasa süreçleri ve detaylı satış/tahsilat raporlarınızı sıfır yatırırım maliyeti ile doğru ve hızlı şekilde yönetebilirsiniz.

Sınırlı ve pahalı cihazların aksine bu mobil uygulamaya internete bağlanabilen herhangi bir cihaz üzerinden bağlantı kurarak özgür olmanızı sağlar. Zamandan ve mekândan bağımsız güçlü raporlar oluşturmak JETBOX ile sadece bir tık ötenizdedir.

Bakım ve yazılım güncelleştirmeleri sistem tarafından ihtiyaç duyulduğunda sistem tarafından otomatik olarak ve ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır.

Dorabase alt yapısı ile güvenle ilerleyen JETBOX kolay kullanımı ve pratik çözümleri ile maliyet avantajı yaratmasının yanı sıra işlerinizi tek bir sistem üzerinden yönetmenizi sağlar.