Dorabase’den girişimcilere büyük destek!

2070 0

Insprad tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen The Pitcher etkinliği 1000’i aşkın girişimci, yatırımcı ve katılımcıyı Workinton Levent 199’da bir araya getirdi.

The Pitcher’ın bu yılki ayağını Dorabase’in yanı sıra  Turkcell Arıkovanı, TEB Özel Melek Yatırım Platformu, Etkin Proje, İTÜ ARI Teknokent, Webtures,Hürriyet, Linkry Events, Pazarlama Türkiye, Girişimci Kafası, tivu.co ve ICMS destekledi.

The Pitcher etkinliğinde ilk 3 girişim Dorabase özel ödülü almaya hak kazandı!

Dorabase özel ödülünün içeriğini, yatırımcı ağlarda yer alan girişimci projelerinin fikirlerinin işe dönüşmesi aşamasında büyümelerini desteklemek için düşük maliyetli altyapı desteği oluşturmaktadır. Dorabase özel ödülüyle girişimcilere taahhütsüz ve sözleşmesiz 10.000 TL kredi ve bire bir mentorluk desteği sağlanmaktadır.

İlk 3’e giren girişimler sırasıyla;

Proje Konusu:
17 yaşındaki genç girişimci Galip Sina Berik tarafından kurulan E-Sport Akademi, Türkiye’de çevrimiçi e-spor eğitimleri sunan tek girişim ve sporcuların bir sonraki mücadeleye hazır olmaları için yeteneklerini geliştirmesini sağlıyor. Girişim e-sporculara oyun koçluğu, çevrimiçi dersler, eğitici videolar ve özel ipuçları sunuyor.

2. olan proje HeyDoc!

Proje Konusu:
Hastaları doğru sağlık danışmanlarına yönlendiren ödüllü bir küresel teletıp platformu. Ayrıca fiziksel muayene gerektirmeyen sağlık sorunları için uygulama içi danışmanlık servisi de sunuyor.

3. olan proje Kiraplus

Proje Konusu:
Gayrimenkul sahipleriyle kiracıları bir araya getiren girişim, tüm kiralama işlemlerini basit, hızlı, güvenilir ve avantajlı hale getiren akıllı kira platformu.

Dorabase girişim desteği ile ilgili detaylı bilgi için  TIKLAYIN!.