Dorabase ve Fincube İşbirliği ile Girişimler Artık Daha Güçlü

2747 0

QNB Finansbank tarafından yenilikçi girişimleri desteklemek adına hayata geçirilen Fincube, bir kuluçka merkezi ve hızlandırma programıdır. Dorabase teknoloji alt yapısı ile Fincube kapsamındaki tüm Start Up’lara destek sağlamaktadır. Dorabase, Cloud ve CDN hizmetleri ile desteklediği projelerin ayaklarının yere güvenle basması ve proje süreçlerinin performansının artması için tam destek vermektedir.

Fincube programı;

  • Topluma ve ekonomiye değer katacak proje fikirlerinin sürdürülebilir iş modellerine dönmesine destek olur.
  • Türkiye ve dünya ekosistemlerinde varlığını göstermeye başlayan girişimler ile birlikte çalışır.
  • Projelerin büyümesine katkı sağlar.
  • Girişimleri doğru kaynaklar ile buluşturup gelişimlerini takip eder.
  • Girişiciler için maddi desteğin yanı sıra ofis, mentorluk, yurtdışında hızlı ölçeklenebilmen için fuar ve konferanslara katılma fırsatı, teknik altyapı ile yazılım ve bulut desteği, hedef kitlene ulaşabilmen için pazarlama ve reklam desteği, hukuk ve muhasebe gibi teknik konularda danışmanlık alma vb. konularda destek sağlar.

Sektör kısıtlaması olmaksızın yenilikçi ve ölçülebilir bir iş modeli olan, iş fikrini geliştirmek ve başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapmaya adamış, yetkin bir ekibi bulunan, şirketleşmiş ya da şirketleşmemiş tüm girişimler Fincube’ye başvurabilir, girişimci olabilir ve Dorabase teknoloji alt yapısı desteğini kazanıp projelerini güvenli ellere teslim ederek gönül rahatlığı ile işlerine odaklanabilirler.

Dorabase olarak topluma ve ekonomiye değer katacak yenilikçi, sürdürülebilir Fincube girişimleri için Start Up desteği sunuyoruz.

Dorabase Start Up desteğinden faydalanmak ve yolunuza emin adımlarla devam etmek için bizimle irtibata geçin.